Bruiloft

Yes! Jullie zijn verloofd, van harte gefeliciteerd! 

Nu kan het plannen van de bruiloft beginnen en daar hoort natuurlijk een fotograaf bij. En dat is niet zomaar iets. Niet alleen de stijl moet bij jullie passen, maar ook de fotograaf zelf. Die is tenslotte bij een van de belangrijkste dagen uit jullie leven aanwezig dus dan is een goede klik niet geheel onbelangrijk. 

Ik zal me die dag druk bezig houden met alle bijzondere momenten en emoties. Met oog voor detail wordt elk moment vastgelegd, als herinnering voor later. De foto's gaan een leven lang mee net als de herinneringen. Ik zorg dat ik opga in de "menigte" en niet te aanwezig ben, zodat alle emoties zo natuurlijk mogelijk worden vastgelegd. Tijdens de "loveshoot" zal ik aanwijzingen en opdrachtjes geven voor zo natuurlijk mogelijke foto's. Niet te geposeerd, maar spontaan zoals foto's horen te zijn. Ik luister naar jullie wensen en zo zorgen we er samen voor dat jullie met prachtig vastgelegde herinneringen op jullie mooie dag kunnen terugkijken. 

Jullie krijgen na de bruiloft een online fotogalerij. Willen jullie dit graag laten vereeuwigen in een fotoboek? Ook dat kan bij mij. Er zijn verschillende opties bespreekbaar. De fotoboeken zitten niet inbegrepen bij de pakketen, maar zijn los verkrijgbaar. Er is ook een mogelijkheid om de foto's op een usb stick te zetten, ook dit is tegen meerprijs.

Zijn jullie nou nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en wie weet tot dan!De pakketten zijn exclusief reiskosten (€0,30 cent per kilometer) vanaf Biddinghuizen.


Plan een kennismakingsgesprek